Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Producenci

BIO FOOD Sok z kapusty czerwonej + moringa BIO 200ml

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 5,80 zł 5.80
ilość szt
Zyskujesz 0 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Producent: BIO FOOD
Kod produktu: 11BIFSOKK2

Opis



OPIS
Zwycięzca targów Natura Food 2017 dla najlepszego produktu ekologicznego!
Sok z kiszonej czerwonej kapusty zawiera witaminy C, B12, B6, nieocenione w zimowej walce z drobnoustrojami. Sok z kapusty wzmacnia odporność organizmu na stres, wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i mózgu a także wpływa korzystnie na syntezę czerwonych krwinek oraz wzrost komórek i budowę tkanki kostnej.
Moringa to indyjska roślina o wyjątkowych właściwościach odżywczych i leczniczych. Zawiera cztery razy więcej witaminy E niż kiełki pszenicy, cztery razy więcej witaminy A niż marchew, siedem razy więcej witaminy C niż pomarańcze, 15 razy więcej potasu niż banany, 17 razy więcej białka niż mleko i 25 razy więcej żelaza niż szpinak. W połączeniu z sokiem z kiszonej czerwonej kapusty to prawdziwa zdrowotna bomba dla naszego organizmu.

SKŁADNIKI
sok z czerwonej kapusty kiszonej*, mornga*, sól 
(*-składnik rolnictwa ekologicznego)

Tłoczony, nie z koncentratu.
Kraj pochodzenia kapusty - Polska.

UWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć. Występujący osad tworzą naturalne składniki.

PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl