


Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Diochi regeneracja w Sferze część 2
Regeneracja w Sferze Diochi część 1

PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku bułek jasnych bezglutenowych 400g

Opis
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku 9 bułek
jasnych.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
SKŁADNIKI
mąka owsiana bezglutenowa, mąka ryżowa, płatki
owsiane bezglutenowe, maranta trzcinowa, łuska babki jajowatej, inulina, sól,
drożdże.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zawartość torebki wsyp do
miski.
2. Dokładnie mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C)
wody.
3. Ciasto przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na
ok. 50 min. do wyrośniecia.
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając
ciast w dłoniach.
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia
lub posypanej mąką bezglutenową.
6. Wsadź do piekarnika.
7. Nastaw 210°C i
piecz przez 45 min.
8. Po upieczeniu uchyl dzwiczki i pozól bułkom
przestygnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA
Wartość odżywcza w 100 g
produktu:
wartość energetyczna: 1444 kJ/345 kcal
Tłuszcz: 3,4 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 63 g
w tym cukry: 1,3
g
Białko: 7,9 g
Błonnik: 17,0 g
Sól: 2,3 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.

- Suszone pomidory 25g VISANA
- Hemoroflos 11 TEA 25fix - przeciw hemoroidom HERBA-FLOS
- F15 Zdrowe Serce & krążenie herbata 20*2g MALWA
- Głowienka pospolita (Prunella vulgaris) – herbatka 100 g - Diochi
- Detoxin krople Diochi Wątroba
- Pierzga czysta (sucha) 250g SPECJAŁ Z PASIEKI
- BARTNIK Propolis surowiec 50g.
- Baktevir krople Diochi baktewir
- PRIMUS AVITEK kwas mlekowy 500g
- Rubina burgund proszek - farba do włosów 25g ELD
- Sagradin - krople Diochi smocza krew
- 2 sztuki FIN Mycelcaps AHCC Finclub Nowotwór