ZESTAW MAKARON KONJAC BIO 5x385 g aaa

ZESTAW-MAKARONOW-KONJAC-BIO-5x385-g-9-kcal-AZJA 1.jpg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 42,50 zł 42.50
ilość szt.
Zyskujesz 4 pkt [?]
dodaj do przechowalni
Kod produktu: 279D-6759F_20210111100321

Opis

ZESTAW MAKARON KONJAC BIO 5x385 g - BETTER THAN FOODS

 

Produkt PREMIUM, wysokiej jakości.

 

Idealny dla osób  na diecie:

wegańskiej,

bezglutenowej,

bezlaktozowej,

niskotłuszczowej,

ketogenicznej,

niskowęglowodanowej,

ubogoenergetycznej,

wysokobłonnikowej,

cukrzycowej,

 

Zestaw zawiera:

2x MAKARON KONJAC SPAGHETTI

1x MAKARON KONJAC TAGLIATELLE

1x MAKARON KONJAC ANGEL HAIR

1x MAKARON KONJAC NOODLE

 

SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac*, błonnik owsiany* (bez glutenu) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS
Makaron spaghetti konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana jest w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i wegetarian.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 35 kJ / 9 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 4 g
Białko: 0,2 g
Sól: 0 g

 

INFORMACJA ALERGENNA
Produkowano w zakładzie przetwarzającym soję, owies i siarczyny.

 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Sposób przygotowania I: Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy.
Sposób przygotowania II : Gotować minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy.                                                        
Sposób przygotowania III : Smażyć przez minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy.

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 2 dni

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium